Over het Hooghe Land

De bedrijfsnaam ‘Het Hooghe Land’ en de Schotse ruit in het logo zijn afgeleid van Schotland, meer specifiek van de Schotse Hooglanden. Het is namelijk deze prachtige en inspirerende plek geweest waar in het jaar 2010 het idee om een eigen zaak te starten is ontstaan en verder is uitgewerkt.

Hieraan voorafgaand ben ik ruim twintig jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik zie in die jaren een grote verschuiving ontstaan in het opbouwen maar zeker ook in het onderhouden van klantencontacten. Als gevolg van steeds groter wordende kantoren wordt de afstand tussen adviseur en klant steeds groter en zie ik het persoonlijke contact steeds meer naar de achtergrond verdwijnen, dit tot mijn grote spijt.

Ik besluit daarom mijn gevoel te volgen en start een eigen kantoor met maar één missie: terug naar de basis; één-op-één contact met de klant, je klanten persoonlijk kennen en volgen en goed voor ze zorgen.

Eind 2010 is het zover; de oprichting van Het Hooghe Land is een feit!

Vanwege mijn persoonlijke manier van werken, kunt u als klant rekenen op advies van ‘hooghwaardig’ niveau!

Contactgegevens